vitorla
ernyő
sárkány
ballon
ul
motoros

Tandemrepülés

 Tandemrepülés 

   Sétarepülés? Siklóernyős tandemrepülés?!- avagy a mesékben lévő jó sárkány, esetleg egy turulmadár a hátára kapja a főhőst és elviszi "heted-hét országba"!

  Hiszen neked nem kell mesehősnek lenned, csak jelentkezz és a légi-jármű előáll... Ne feledd otthon a kamerádat, fényképezőgépedet és a barátokat sem! Tapasztalt pilótáink segítségével, felejthetetlen élményt nyújtunk neked! Nagyon vigyázz, már a tandemben repülés is függőséget válthat ki! Aki egyszer megérezte a repülés örömét, többé sohasem hajlandó lemondani róla!


Tandem siklóernyőzés :

  A repülés időtartama - vitorlázva a szelek szárnyán repülünk- nagymértékben függ az időjárási körülményektől, vagyis attól, hogy van e elég felszálló légáramlat, amely fent tart minket. Amennyiben nincsen akkor lesiklunk a hegyről. Tandemutas lehet gyerekektől szinte 60-70 éves korig bezárólag bárki akinek az átlagos fizikai egészsége meg van hozzá.  Természetesen biztonságodat garantáljuk! A repülés ezen formája veszélytelen ha a megfelelő szabályokat betartjuk. Elsősorban Budapesten és 50km es vonzáskörzetében repülünk.

  Egyeztetés menete:  A repülésre történő bejelentkezést követően az egyeztetett repülési napot megelőző este telefonos egyeztetés a várható időjárásról, ha megfelelőnek tűnik akkor időpont és helyszín egyeztetés másnapra. Másnap reggel indulás előtt kontroll telefon amikor már látjuk a tényleges időképet.

  Egy jó minőségű siklóernyő tandemfelszereléssel a használattól függően biztonságosan 200-300 repült óra tehető meg.

 

Tovább a jelentkezési lapunk kitöltéséhez

 

ui.: Én is félek létráról villanykörtét cserélni, de a siklóernyővel biztonságban érzem magam!
 

 

 

                                                                     A videót készítette: Kneipp Dávid

                                                     A videót készítette és vágta: Bereznay Dani Nokia mobiltelefonnal
                                                     Zene: Varga Viktor hozzájárulásával